Suomalaislupaus Jesse Puljujärvi pelasi vajaat 15 minuuttia, kun NHL-seura Edmonton Oilers kaatoi harjoituspelissä samaa sarjaa pelaavan Calgaryn 4-2.

Benoit Pouliot’n ja Ryan Vescen ketjussa pelannut Puljujärvi ei päässyt ottelussa pisteille. Oilersin päävalmentaja Todd McLellan sanoi pelin jälkeen mielipiteensä suomalaisen esityksestä.

– Hänellä on töitä tehtävänä, McLellan sanoi TSN-kanavan toimittajan Ryan Rishaugin mukaan.

Suomalaisittain ilta ei jäänyt täysin tehottomaksi. Oilersin avausmaalista vastasi Iiro Pakarinen ensimmäisessä erässä.

Peliminuuteille pääsivät myös puolustaja Markus Niemeläinen ja maalivahti Eetu Laurikainen. Niemeläinen pelasi vajaat 18 minuuttia, Laurikainen yhden erän.