Keihäänheitto on perinteisesti ollut Ruotsi-ottelussa se laji, missä suomalaiset ovat useimmiten juhlineet kolmoisvoittoa.

Ne ajat ovat nyt ohi, kun sunnuntaisessa miesten keihäskisassa ruotsalaiset miehittivät kaksi mitalisijaa kolmesta.

Ruotsin Kim Amb leiskautti neljännellä kierroksella keihäänsä lukemiin 84,50 ja vei miesten keihäskisan voiton. Antti Ruuskanen sijoittui kisassa toiseksi 83,02 metriä kantaneella heitollaan. Ruotsin Jiannis Smalios teki kisassa henkilökohtaisen ennätyksensä 81,89 sijoittuen kolmanneksi.

Teemu Wirkkala oli neljäs tuloksella 81,16. Sampo Lehtola jäi kisassa kuudenneksi tuloksella 76,73.

Viimeksi Ruotsi-ottelun miesten keihäskisan voitto meni ruotsalaisheittäjälle vuonna 1989, kun Peter Borglund vei maaottelun lajivoiton nimiinsä.