NHL-seura Anaheim Ducks on vain yhden voiton päässä jatkopaikasta sarjan pudotuspeleissä voitettuaan sensaatiomaisen nousun jälkeen Edmonton Oilersin.

Ratkaisevan maalin iski Anaheimin Corey Perry, kun peliä oli pelattu 86.57.

Sensaatiomaisen voitosta teki se, että Anaheim oli vielä 0-3-tappiolla, kun peliä oli jäljellä vain kolme minuuttia ja 16 sekuntia.

Kiri alkoi ajassa 56.44 Ryan Gezlafin toimesta, ja vain 35 sekuntia myöhemmin Cam Fowler kavensi pelin 3-2:een. 15 sekuntia ennen summerin soimista Rickard Rakell iski pelin tasoihin.

Vastaavaa nousutemppua ei oltu nähty NHL:ssä usein. Anaheim on vasta toinen sarjan seura, joka on onnistunut nousemaan kolmen maalin takaa-ajoasemasta jatkoajalle viimeisten neljän minuutin aikana pudotuspelien ottelussa. Samaan kykeni Edmonton kaudella 1996-1997, kun se Dallas Starsin 4-3.

Anaheimilla on mahdollisuus varmistaa jatkopaikka seuraavassa ottelussa, joka pelataan maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa Edmontonissa.