KTP-Basketin ja Kataja Basketin kaudet koripallon EuroChallengessa päättyivät vierastappioon. KTP hävisi Port of Antwerp Giansille, Kataja puolestaan Sport Lisbao e Benficalle.

Giants korjasi jatkopaikan KTP:tä vastaan loppunumeroin 98-83. Kotkan pistekuninkaaksi nousi LaMonte Ulmer, joka heitti ottelussa 24 pistettä ja haki 9 levypalloa.

Joensuun Kataja koki tylyn tappion Lissabonissa Portugalin mahtiseuraa Benficaa vastaan.

Benfica ratkaisi pelin käytännössä toisella neljänneksellä. Kotijoukkue vei erän nimiinsä 29-13 ja puoliajalle edettiin tilanteessa 53-36.

Lissabonilaisfanit pääsivät ottelun päätteeksi juhlimaan joukkueen toista voittoa tämän kauden EuroChallengessa. Voitto heltisi lopulta 107-82.

Gordon Herbertin ja Mikko Koiviston Fraport Skyliners varmisti sen sijaan paikkansa EuroChallengen 16 parhaan joukossa voittamalla Samuel Haanpään edustaman Båras Basketin 72-87 (40-51). Koivisto teki 13 minuutissa 2 pistettä, Haanpää upotti puolestaan sisään 9.