Huuhkajien puolustaja Joona Toivion hieno kausi Norjassa sai sunnuntaina maukkaan päätöksen, kun miehen seurajoukkue Molde voitti Norjan cupin finaalissa Oddin 2-0. Molde voitti tällä kaudella myös Norjan liigamestaruuden, eli Toivion ja Molden kausi huipentui tuplaan.

Ottelun maalit nähtiin loppuminuuteilla, kun Fredrik Gulbrandsen vei Molden 1-0 -johtoon 73. minuutilla. Mohamed Elyounoussi viimeisteli loppunumerot 88 minuutin kohdalla.

Toivio oli Molden avauskokoonpanossa. Suomalainen cup-mestaruus oli varma jo ennen ottelua, sillä Oddia edustaa niinikään Huuhkajiin kuuluva Jarkko Hurme. Hurme oli Oddin avauksessa.

Molde voitti Norjan cupin myös viime vuonna, ja Toivio oli seuran riveissä myös silloin. Hän on pelannut Moldessa nyt kaksi kautta, ja saavuttanut sen riveissä jo kolme pokaalia.

Cup on Norjassa jopa liigaakin arvostetumpi kilpailu.